27 syyskuuta 2013

21) Uusinta uutta, EF DISCOVERY

Miltä tuntuisi tutustua hieman laajemmin vaikkapa Usaan tai Eurooppaan? EF tarjoaa vuoden 2014 uutuutenaan siihen mahdollisuuden. EF Discovery - reissuja on viisi erilaista: sinun on siis mahdollisuus käyttää kielimatkasti tutustuen useisiin kaupunkeihin Amerikassa, Euroopassa kuin Costa Ricallakin. Itse mä olen tämän ohjelman puutosta pitänyt EF:n heikkoutena verrattuna STS:ään (jolla on just näitä Usa coast to coast - reissuja), mutta EF on tajunnut saman asian ja ylpeänä tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa tämmösiä kiertelymatkoja!
Nää reissut kestää suurinpiirtein viistoista päivää ja ajatelkaa nyt - eikö ois siistiä suunnata joka päivä uuteen seikkailuun uusien, kansainvälisten ystävien kanssa?

maailma1 maailma2 maailma3maailma4 maailma5

Onks täällä joku jota erityisesti kiinnostaa lähtee tämmöselle Discovery Tourille? Mä oon todellaki innoissani tällasesta, mutta siltikään en oo varma... )---: 
Lisätietoa Discovery Toureista löydät EF:n sivuilta! Mm. päiväohjelmat, lisätiedot ja kurssikuvaukset ja aloituspäivämäärät löytyvät linkin takaa.
Kivaa perjantaita kielimatkahaaveiden parissa!!

11 kommenttia:

  1. mielenkiintonen blogi, jään ehottomasti seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Moi hei tiiätkö onko torquay ssa primarkkii?:o ja ois ihan super kiva jos voisit tehä sellase video postauksen missä esittelisit vaatteet mitä ostit ja muut jutut ja sit paljo ne suunnillee makso:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on :-) ja itse asiassa faktahan on et mul on semmone video jo mut ongelma on se et en saa sitä siirrettyy koneelle mitenkään kännykästä D-:

      Poista
  3. toi ois nii ihana mut sen verra kalliiks tulee et ei oo varaa

    VastaaPoista
  4. Kun on ollut ekan vuoden Ambassadorina ja päässyt esim juuri tuollaiselle matkalle niin voiko sen matkan jäkeen enää kerätä rahaa toiseen reissuun:)? Niinkun seuraavana kesänä

    VastaaPoista
  5. Perseppä terse! Olisin (kai?) menossa Kanadaan EFn kanssa vuodeksi vaihto-oppilaaksi(tai joku sellane vastaavanlaine) n. vuodeksi. Onko kaikki aktiiviteetit pakollisia? Kuinka pitkä oli koulupäivä keskimäärin? Hankitko Lontoossa sen Oyster -kortin ja miten latasit siihen rahaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aktiviteetit on ainakin kielimatkalla pakollisia jollei oo kipee :--) Kolmesta neljään tuntia se tais kai olla! Ja hankin, ladattiin siihen joka viikko viikon edestä Travel Cardeja (kyllä, ladattiin Oysteriin Travel Cardeja) ja niistä automaateista tai sit tiskeiltä :-) Meitä kyllä autettiin aina

      Poista
    2. No voi höhlä. Toivottavasti Vancouverissa on jotain mulle sopivaa tekemistä :/

      Poista