15 elokuuta 2014

43) CALI 2/6: Disneyland

d15

"The happiest place on Earth". Rakastan Disneylandia yliyliylikaiken, ja tää päivä (7.7.2014) oli yks maailman parhaimmista päivistä ikinä ja antaisin mitä vaan et saisin elää sen saman uudestaan.

d18 d17 d28 d14 d16 d12

Kaikki Disneylandissa oli jotenkin niin ihmeellistä ja satumaista ja kaunista ja upeeta ja koskettavaa ja ihanaa ja rakastuin. Pienet tytöt prinsessapuvuissaan ja äidit ja isät hiirikorvissaan teki mut älyttömän onnelliseks. Tossa ensimmäisessä kuvassa näkyy vähän tota pääkatua, neljäs on kaupunginhalli. Etin puolestaan noita ilmapalloja melkeen koko päivän, koska, no kyl te tiedätte, weheartit on noita kuvia pullollaan. Mut tosiaan, siinä me vaan käveltiin ja katteltiin ympärillemme ja ihmeteltiin miten joku paikka saatto olla niin taianomanen - tietenkin minnihiirikorvat päässämme.


d13

Mun omaks henkilökohtaseks lempilaitteeks Disneyn puolella tais nousta tää kuvassa oleva vesilaite, johon jonotettiin arviolta 80 minuuttia mut se viiden minuutin loputon nauraminen ja pelko siitä että nyt me kuollaan oli kyllä kaiken sen jonottamisen arvosta. Onneks oli paras porukka eikä mua ees enää harmita, ettei keritty kovin monissa laitteissa käydä kun ei oikein tiedetty, mitä missäkin oli. Toi vesilaite siis vei ylös ja alas ja alas ylös ja saatiin sit lopuks hieno kuva siitä kun meijän "tukissa" tai mikä paatti lienekään, olevat kaks espanjalaista naista veti hienot poset ja niitten takana sit neljä teinityttöä huutaa kauhistuneena suut auki ja on ihan varmoja et tää mäki jää viimeseks mäeks ikinä, tälle tielle me jäädään... Ahaha se oli parasta :') Varmaan hauskaa niille naisillekkin kun neljä jotain ihan pimeetä kieltä huutavaa tyttöä tunkee samaan tukkiin... ja oikeesti huutaa koko matkan. Heh.

d22 d19 d20 d27

Parin perus white girls at the Disney castle - kuvan jälkeen jäätiin sitten venaileen Disneylandin jokapäivästä paraatia mikä valehtelematta oli taas yks ihan mahtava kokemus!! En ollu koskaan nähny mitään mikä ois ollu lähelläkää tätä, jättimäiset lavat, tanssijat, uskomattomat asut, kaikki vaan hymyili ja mua alko sattuun poskiinki se loputon hymyileminen, mut en oikeesti voinu sille mitään. :') Puol tuntii ja meijän ohi meni kaikki Disneyn tunnetuimmat hahmot Akusta Mikkiin ja Maija Poppasesta Arieliin ja muihin prinsessoihin ja näky siellä Peter Pania ja Aladdinia ja kaikkia muitakin tuttuja hahmoja. Tykkäsin ihan sikana tosta paraatista ja ehdottomasti suosittelen sitä jos Disneylandiin joku on joskus menossa!!! Se on odottamisen arvosta, mä niin rakastin rakastin rakastin tota

d21 d26

Sen paraatin jälkeen lähettiin sit California Adventure Parkiin, joka oli ihan lähellä itse Disneylandin aluetta ja jonne meijän lipuilla pääsi. Se on tavallaan osa Disneylandia, tai no mä en ees itse asiassa oo ihan varma, mut siellä mennään just Disney-teemalla mut se on tavallaan enemmän laitteisiin kun tommosiin linnoihin ja hienoihin Disneypatsaisiin perustuva alue. Enemmän huvipuistoo, vähemmän Disneyä. Silleen voisin sanoo. Mut joo, näin heti ensimmäisenä ton jättimäisen, hotellia muistuttavan rakennuksen ja olin että tonne on pakko!!! päästä!!! Ja vasta kun oltiin seisottu sen jonossa noin puoli tuntia, yks meijän porukasta, Henna, kerto joskus lukeneensa jonkun bloggarin kokemuksia samantyyppisestä vapaapudotuslaitteesta vissiinkin just jossain toisessa Disneylandissa. Oltiin tietysti, oikeesti, valehtelematta, kaikki ihan paniikissa ja peloissamme. Sanoin aika monta kertaa että "tää ei sit ollu mun idea tulla tänne". Mua oikeesti pelotti.
Toi laite oli siis tosiaan hotellityyppisesti rakennettu (ihan sairaan hienosti!!!) vapaa pudotus. Tykkäsin ihan sikana siitä, että tolla laitteella oli joku tarina, se teki siitä kakstuhatta kertaa paremman (ja pelottavamman). Jonotettiin ensin sellaseen ensimmäiseen huoneeseen, jossa meille näytettiin joku vanhanaikanen filmi siitä hotellista ja mitä siellä oli joskus tapahtunut... Meitä kaikkia pelotti jo sillon ja ei voitu kun pitää käsiä suun edessä kun katottiin sitä myrskysestä yöstä ja hotellissa harhailevista kuolleista kertovaa pätkää. Filmin loputtua päästiin "kakkosjonoon", missä meni ehkä vartin verran vielä. Siitä meijät ohjattiin hissiin ja mentiin sit paikoillemme ja laitettiin turvakaaret ja kaikki ja mietittiin että apuaaaa, miks me tultiin tänne (eiollumunidea). Ne laitteessa työskentelevät ihmiset oli täysillä mukana siinä koko jutussa. "There's no need to scream", tais olla viimenen lause mikä meille sanottiin ennen kun ne hissin ovet sulkeutu ja se lähti hitaasti ja nitisten nouseen ylöspäin. No, istuttiin paikoilamme ja nähään kun ovi avautuu ja siinä sit kattellaan sairaan aidonnäköstä kuvaa hotellin käytävästä ja nähdään kun ne haamut kulkee siellä levottomasti edestakasin ja en itse asiassa muista muuta kun sen, että mä ja nää kolme kaveria kiljutaan IHAN TÄYSIÄ vaikka se hissi ei edes liiku mihinkään, me vaan nähdään se liikkuva kuva siinä meijän edessä ja me kiljutaan vaan eikä loppua näy... JAAAAAA SIT SE PUTOS. Hissi putoo ja nousee ja nousee ja putoo ja parhaimmillaan oltiin tuolla (kattokaa kuvasta) tossa missä lukee Hotel - niin siinä viereisessä ikkunassa ja nähtiin koko California Adventure Park ja Disneyland hämärällä kaikkine upeine valoineen ja se adrenaliinin määrä minkä tosta vapaapudotuspoukkoilu-hotellikauhuhissisysteemistä sai nii oli jotain ihan älytöntä. En oo vapaapudotusten fani ja mua pelottaa korkeet paikat, mut toi oli yks parhaimmista laitteista missä mä oon ikinä ollu!!

d23 d25

Hollywood Towerin jälkeen olikin tullu jo pimeetä ja lähettiin katteleen Paradise Pier ja eihän siinä voinu ku tuijottaa suu auki ja ihastella miten kaunis se oikeesti oli. Toi ykköskuva siis. Siinä sitä elettiin sitä weheartitelämää mut se olikin totta, ei vaan kuva sun koneen näytöllä. Olin niiiiiin älyttömän onnellinen siinä hetkessä. Ei keretty käydä muissa laitteissa tuolla California Adventure Parkin puolella, valitettavasti, kun meijän piti jo mennä takas Disneylandin puolelle kattoon illan ilotulituksia. Mut ei se mitään, oon nii onnellinen että näin ton Paradise Pierin ja seuraavalla kerralla sitten osaan ajottaa et pääsen tuol Adventure Parkissakin niihin laitteisiin!! ;-)
Ilotulituksista on pakko sanoo että 4th of July jäi auttamatta kakkoseks, Disneylandin ilotulitus oli yks siisteimmistä asioista mitä oon ikinä nähny, niin älyttömän upee, en voi uskoo et ihmiset jotka on tuolla töissä tekee sitä joka päivä ja se on varmaan siltikin joka ilta aina vähän upeempaa kun edellisenä... Ei varmaan yhen käden sormet riitä kertoon kuinka monta kertaa kysyin itteltäni että "miks mä en ole töissä täällä?" Jos jotakuta joskus kiinnostaa nii voisin kerätä pari videopätkää (niit on oikeesti vaa pari) yhteen ja niis näkyis noita huikeita ilotulituksia ja paraati myöskin. :D

d24 d29 d11

Alimmassa kuvassa vasemmalta oikeelle: Mira, Henna, minä ja Tiina, ää ootte parhaita Ja tosta selfiekollaasista ei sen enempää, halusin vaan laittaa sen tänne koska se saa mut niin hyvälle tuulelle ja onnelliseks ja tosiaan toi alarivin toinen kuva vasemmalta on kun oltiin sen Hollywood Tower Hotelin jonossa... Ja se jos mikä oli ihan oikeeta kauhua. Ja tää päivä jos mikä oli maailman paras.

*COMING SOON*
1/6: Ensimmäiset päivät
2/6: Disneyland
3/6: San Francisco weekend
4/6: Universal Studios
5/6: Los Angeles City Tour
6/6: Muuta kivaa 

11 kommenttia:

  1. rakastan tätä sun blogia, kun sun riemu ja fiilis paistaa tosta kuvasta ja tekstistä läpi ja yyy vaan nii ihanalta kuulostaa kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut se oli niiiiin ihanaa ja olin niiiiin onnellinen ;__; ♥ Kiitos yhyy ihana

      Poista
  2. Oon niin onnellinen että oot noin onnellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon onnellinen että maailmassa on ihania ihmisiä niiku sä ♥

      Poista
  3. Oon niiiiiiiiiiiin väsymys känneissä ja niksoissa että en pysty keskittyy tähä tekstiin nyt :D:D:D:D
    Mutta noi kuvat on kyl aika buenoita!

    VastaaPoista
  4. Tää bolgi on IHANA <3 ja ihanaa et sul oli kivaa tuolla! 😚

    VastaaPoista
  5. oh kielimatka amerikkaan ois niin ihanaa, se ois jotain täydellistä, tai kielimatka ylipäätään, ihan minne vaan!!♥ Mä toivon et voisit laittaa ne sun pari videota tänne blogin puolelle mitä olit tuolta disney landista oottanu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, sun blogi on tosi hyvä ja osaat kirjottaa kaiken just silleen et tekis mieli mennä vaan ef:n sivuille ja varata se matka!! :-D♥

      Poista
    2. AWWW ihana oot ♥ Kiitos paljon :D

      Poista