27 syyskuuta 2014

CALI 4/6: Universal Studios

Taas yks huippupäivä, kiitos EF:n! EF tarjoo Calin reissuillaan kahta erilaista Universal-pakettia, mut meille oli ainoostaan yks, päivän mittanen, jonka hinnaks tuli 95euroa. Se sisälsi pääsyliput, vapaata aikaa puistossa ja illalla ruokaa ja discon joka oli ainakin mun mielestä ihan huikee! Oli kiva nähdä EF:n oppilaita kaikkialta Calista ja oikeestaan tutustuin  jo yhteen Transformers-vuoristoradassa, kyllä me EF-oppilaat tunnistetaan toisemme... Hehehe ;-) Facebookin Caliryhmästä oli ainakin muutama tuttu ja niitä tuli sit moikattua hymyssä suin.

un52 un53 un54 un57 un58 un56 un55 un59

Mut alotetaan siitä päivästä. Jos Universalin Studioille eksyy, niin ensimmäisenä kannattaa ehdottomasti mennä Studio Tourille!! Päästiin 10 minuutin jonolla kun sännättiin sinne heti aamusta, päivällä jonot tossa saattaa mennä kakstuntisiks (ja itse kierroskin kestää n. 40 min.) Studio Tourin aikana siis istuttiin sellasessa junassa ja ajeltiin siellä studioilla ympäriinsä, siis siellä, missä ihan oikeesti kuvataan niitä leffoja. Siel oli yhet kuvaukset pystyssä ja meitä käskettiin olla ihan hiljaa. Mitään ei näkyny, mut silti, olihan toi älyttömän siistiä?! Nähtiin King Kong, Fast&Furious autoja ja ties mitä erikoistehosteita parhaimmillaan. YOU. MUST. VISIT. STUDIO. TOUR. ♥♥!!!
un51 un50 un47 un48

Tuttuja tuli bongailtua... Minionin kans pääsin kuvaankin! Tutunnäkösiä hahmoja löyty ympäri puistoo ja vuoristoradat sun muut 5D-kokemukset oli suunniteltu kaikki johonkin teemaan. Mun suosikkeja oli vissiin puiston ainoo ns. kunnollinen vuoristorata The Mummy Ride, sellanen tukkivenetyyppinen laite Jurassic Park-teemalla ja sit Simpsons the Ride oli myös aivan loistava :D Ja kaikkee löyty Minioneista (vuoden uutuus hehe) Shrekkiin, harmi vaan et meijän piti vähän kikkailla jonojen kanssa ja vältellä niitä, mihin joutu jonottaan ikuisuuden. Ens kerralla sit käyn niissä mihin en kerenny!


un61 un62 un63 un64 un65 un66 un67

Vaikka ihan jokasessa vempeleessä ei kerettykään käydä, en kadu sekuntiakaan ajasta, jonka vietin Water Show'n yleisössä. AIVAN HUIKEE!!! Se oli siis ilmanen ja sinne saatto vaan käppäillä sisälle ettimään istumapaikkaa esitysaikoina. Tossa valehtelematta räjähteli koko ajan ja ammuttiin ja putoiltiin ja sukellettiin ja tehtiin muitakin temppuja ja oikeesti mulla ei riitä sanat siihen miten mahtava toi show oli!! Sen jälkeen oltiin sit varmaan 20 minuuttia pelkästään ottamassa kuvia noitten näyttelijöitten kanssa, haha neki oli niin huikeita :') Kuvat kertokoon siis puolestaan.

un49

Ton vesishow'n jälkeen lähettiin vaan syömää ja nautittii loppupäivästä. Ja kyllä, toi koko Globe Theatre oli vaan meille, EF:n oppilaille. Kun nähtiin toi teksti, oltiin ihan et apua, kuin siistiä elämä voi oikeesti olla... Ja sillon tajusin et elämä on oikeesti aika mahtavaa. Ja se discokin oli ihan huikee. Ei tässä voi muuta sanookkaan kun et 14.7 oli yks reissun parhaimmista päivistä.

*COMING SOON*
1/6: Ensimmäiset päivät
2/6: Disneyland
3/6: San Francisco weekend

4/6: Universal Studios
5/6: Los Angeles City Tour
6/6: Muuta kivaa 

28 kommenttia:

  1. en kestä. *desperate emoji* t. minä

    VastaaPoista
  2. mojj!! Hei miten se on, ku on classic-kurssi, mut isäntäperhe, joten puhuuko ne isäntäperheenkin tyypit suomea?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne puhu. Ne on paikalisia tyyppejä. Classicissa musta on suomalaiset opettajat.

      Poista
  3. Millon tulee seuraava postaus?? :) tää blogi on nii kiva, ootan tosi paljon uutta postausta :)

    VastaaPoista
  4. Hei, jos lähtee Californiaan, niin voiko EF'n kautta ottaa universal studiosin vip experience paketin ? :-) sen tavallisen 95€ paketin sijaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen tiiä noista Universalin vipeistä mut siis jos se on joku erikseen ostettava (niiku esim Thorpe Parkissa sai ostaa fast passeja erikseen et pääs jonon ohi) nii sit tietty voi ostaa mut EF:llä ei oo tarjota muuta kun se päivän tai jos kurssikaupunki on kaukana nii yön yli kestävän reissun :-)

      Poista
  5. Tää sun blogi on aivan ihana! <3 Mä käyn aina joka päivä tarkistaa et ootko laittanu uutta postausta :D ihana lukee tätä ja fiilistellä ensvuoden kielimatkaa brightonii! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua ihana sä! Nyt hävettää etten oo postaillu...

      Poista
  6. Ihana blogi, lähen toivottavasti ens kesänä iteki kielimatkalle :) muuten tuo "älkääkä unohtako tätä! hehe" -linkki johtaa sinne vanhaan blogiosotteeseen, eli siitä ei pääse mihinkään

    VastaaPoista
  7. Sius aivan ihana tää sun blogi! <3 mul ois yks kysymys et sit ku ei haluu enää olla ambassador/kerätä pisteitä, voiko sen vaan lopettaa vaan ilmotetaanko siitä jonnekkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siitä voi ilmottaa niin ambassador-tili jäädytetään tai vaihtoehtosesti voi vaan jättää sanomatta ja se tili lilluu siellä niin kauan kunnes se päätetään poistaa :D Nytkin taidettiin just paljon epäaktiivisten ambassadorien myef - tilejä poistaa

      Poista
  8. millon uutta postausta? Tää sun blogi on niin ihana!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos! APua, mua nolottaa koska en tiiä yhtään millon kerkeen DDDD:

      Poista
  9. Mul ois yks kysymys. Mistä sen sääntöpaperin voi tulostaa, tuleeks se myöhemmin jonnekki et sen voi tulostaa vai voiks sen nytki tulostaa jostain. Lähen ens vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pitäis lähtee toimistolta sun loppulaskun mukaan, mut sen voi tulostaa myös!

      Poista
  10. Tää sun blogi on ihan mahtava! Lähden ensi kesänä kielimatkalle Torquayhin ja voin sanoa että täältä sai niin paljon hyödyllisiä vinkkejä ja mielenkiintoisia kokemuksia, että luin tämän oikeastaan kokonaan yhdessä illassa! Ja onnittelut vielä sinulle Kalifornian kielimatkasta! Uskon, että sinulla oli huippu kesä! :)

    VastaaPoista
  11. Oon lähössä tänä kesänä brightonii ja oon silloin siis 14. Eli oon 01. Oon huomannu että en oo löytänu ollenkaa muita 01:sii. Oonko ainut 01:nen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäkösesti et :-) Kyllä siellä niihin muihin samanikäsiin sitten törmää ja uudet parhaat kaverit voi löytyä vanhemmistakin tyypeistä :D

      Poista
  12. hei toivottavasti voisit vastata tähän kysymykseen kun jossain postauksessa kerroit että calista enitte lontoon kautta pois? Niin voiko siis amerikkaankin valilta sellasen "lontoo dayn" kuten englantiin? jos voi, tää saa mut päätymään ef;ään ja sut suosittelijaksi, ihana blogi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti se vaan oli EF:n varaama lento ja tosiaa meillä oli Lontoossa about tunti aikaa ja turvatarkastuksessa meni siitä puolet et ei kerenny ees kaupoissa kierrellä siellä lentokentällä joten :-(

      Poista
  13. Moi! Mulla olis sellainen kysymys, että tuntuko susta kauheelta lähtee yksin ulkomaille, samalla kun sun kaverit jää pitämään keskenään hauskaa ilman sua? Jäitkö ulkopuoliseks sun vanhasta kaveriporukasta matkan aikana? Tuliko sulla ikävä kavereita matkan aikana? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei missään vaiheessa tuntunu kauheelta :) Lontoon jälkeen en niinkää jääny ulkopuoliseks mut Calin jälkeen joo jonkun verran (koska en nyt haluu valehdella) koska olin niin pitkään poissa (sen 4 vk) MUTTA löysin sieltä kaks parasta kaveria joille pystyn kertoo kaiken ja kun esimerkiks en haluu puhuu täälläpäin ihmisille jos ne vaikka tuntee tai tietää jonkun tyypin, nii tiiän et voin aina luottaa niihi kahteen ja kokemuksenaha se oli ihan mahtava, unohtumaton kuukausi enkä todellakaa vaihtais sitä mihinkään :D Vaan koska olin rohkee ja päätin lähtee nii koin asioita mitä kaikki ei ees pysty ikinä toteuttaan ja oon niin onnellinen et päädyin sit Californiaa :) Kavereita ikävä njoo jonkun verran, mutta tosiasiassa mun Caliinlähtöki perustu aikalailla siihe et halusin ittekki pois, jotai uutta ja jotai, missä mun ei tarvinnu miettii mitää ahdistavia juttuja täällä. Nautin kuukaudesta poissa ja se kasvatti mua kokemuksilla enemmän ku koko kesä ois kasvattanu mua täällä Suomessa :-)

      Poista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. harmi että sun postaukset loppu, ku ne oli nii kiinnostavia ja ihania <3 olis varmasti ollu lukijoita! :(

    VastaaPoista