23 elokuuta 2013

13) Tie shoppailutaivaaseen (LONDON SPECIAL)

Tässä lyhyesti ja ytimekkäästi esittelisin mun suosikkikaupat Lontoossa, niiku jotkut teistä oli toivonukki! :----3 Kielimatkoilla ei hirveesti oo ylimäärästä aikaa shoppailla, mutta esimerkiks jotkut aktiviteetit on suunniteltu vaan ja ainoostaan shoppailuun, joten aikaa kyllä löytyy, jos sitä vaan tahtoo löytää! 

Tää lyhyt opas sopii aika lailla myös Lontooseen muuten vaan lähteville shoppailunhalusille nuorille tytöille ja no, miksei pojillekkin!

 
FOREVER 21
Jokaisen tytön taivas! Ihanaisia vaatteita hyvään, mutta ei liian kalliiseen hintaan. Jos eksyt Forever 21:seen, et voi erehtyä ostamaan rumia vaatteita. Rakastan foreverkaksykköstä Löytyy ainakin  Westfieldin ostoskeskuksesta ja Oxford Streetiltä.
Omat ostokseni: mintunvihreä bandeau ja joku paitiksen tapanen

 
PRIMARK
Tää on pihistelijän taivas, tai siis, mun taivas. Aivan ihaaaaaaaaania vaatteita ja tosi halvalla! Laatu on vähän sitä ja tätä, mutta jos maksaa kymmenen puntaa farkuista, ei ehkä kannattaa odottaakaan mitään kovin suurta. Rakastan Primarkia ja oon aina rakastanukkin. Ikinä ei oo varmaan käyny niin et oisin lähteny täältä ilman tota ruskeeta kassia, joka sanoo "I'm a green bag." Haha. Primarkin löytää varmaan melkein mistä tahansa. Näitä on paljon, koska turistit tykkää. Suurin Primarkin myymälä löytyy tietysti Oxford Streetiltä. (Varo tungosta!!)
Omat ostokset: Liikaa kaikkee! (en ees muista) Korkeevyötäröiset shortsit, vaaleenpunane EPIC - toppi, bandeau, NERD-kasariviritelmä joka on parhautta yöasuna, sukkia... 

 
RIVER ISLAND
Voisin sanoa tästä samoja juttuja kun Forever 21:sestä. Suunnattu nuorille ja niille, ketkä rakastavat ihania vaatteita Oxford Streetiltä ja aika useesta muustakin paikasta löytyy tän ketjun kauppoja.
Omat ostokset: Kielimatkalla ei valitettavasti tarttunu mitään mukaan, mutta aina kävin kurkkimassa kun oli tilaisuus! :---)


HOLLISTER
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Ihania vaatteita, joita oon kuolannu ihan liikaa jälkeenpäin! Koska Hollister on kuitenkin merkki, varaudu, ettei vaatteita saa kovinkaan halvalla.... :s Hollister on tosi suosittu merkki ympäri maailman ja kaikki on varmaan joskus kuulleet toteamuksen "laatu maksaa". Mut tää on just sitä itteensä, laatua, joka maksaa. Hehe.
Omat ostokset: ;____: OLISINPA VAAN TAJUNNU TÄN MERKIN IHANUUDEN SILLON!! Ja tarttunu tilaisuuteen ja tuonu hulluna Hollister - kamaa takas Suomeen. Mulla on tasan yks kirpparilta ostettu pitkähihanen, mut tulevaisuudessa (ehkä joululahjaks) ois tarkotus saada ehkä housut tai jotain. Sen näkee sitten ;--) Hollisterin liikkeitä löytyy ainakin jostain Leicester Squarin lähettyviltä ja Westfieldistä.


TOPSHOP
Oon aina rakastanu Topshoppia, täältä löytyy kaikkee ihanaa ja etenkin aleaikaan! Voisin väittää, et tää on kaikkein suosituin nuorten liike ainakin Lontoossa... Mut en kyllä yhtään ihmettele miks. Oxford Streetin nelikerroksinen vaatetaivas saa sut jumittumaan yhteen hiton kauppaan ainakin kaheks tunniks! Valitettavasti aikaa oli vaan alerekkien tonkimiseen :<
Varoituksen sananen: Topshop on aika kallis, tähtää siis aleen! Täällä myydään myös Converseja ja paljon muita ihanuuskenkiä! Löytyy myös Oxford Streetiltä, niinkun noi kaikki muutkin ja aika monesta muustakin sijainnista.  Palvon
Omat ostokset: Maailman ihanin mekko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okei, tässä oli mun muutama suosikki ja tästä listasta tosiaan puuttuu useitakin ihanuuksia :---( Esimerkiks New Look, josta löysin ihanaisen lompakon ja bandeaun! Tykkäsin myös hurjasti kenkäkorukauppa Aldosta ja kaikki nuorille suunnatut vaatekaupat oli tosi jees. Rakastuin myös Brick Laneen, josta löydettiin Sennin kanssa vintagekauppa. Selvis, mistä kaikki hipsterit ostaa vaatteensa. ;--)

Ei tän jälkee voi muuta sanoo ku että


(ja kivaa viikonloppua kaikille!!)

4 kommenttia:

  1. Kiva blogi, sain paljon hyödyllistä tietoa. :) Itse lähden kesällä Oxfordiin kolmeksi viikoksi ♥ #cant#wait

    aanimalia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ♥! :--D ja paljon tietoa on vielä tulossakin hehe

      Poista
  2. Näitkö siellä Aeropostale liikettä?

    VastaaPoista